Non-stop zárszerviz Szolnok

A zár akkor romlik el, amikor az ember nem számít rá vagy épp siet. Így szokott ez lenni, nem kétség. De ne aggódjon, mi akkor sem hagyjuk pácban, ha mindez késő délután vagy hétvégén történik, hiszen folyamatosan elérhetőek vagyunk!

Kizárta magát és nem tud bejutni a lakásba? Mi nem hibáztatjuk, bárkivel előfordulhat! Célunk a gyors segítség nyújtása. Szakemberre van szüksége a zárnyitáshoz? A probléma rövid időn belül meg lesz oldva, ezt garantáljuk!

Ellopták a kulcsát? Megbízható, szakszerű szolgáltatást nyújtunk a nap 24 órájában, több éves tapasztalattal a hátunk mögött. Otthona újra biztonságos lesz zárnyitás és a zárbetét csere után! Szolgáltatásainkat teljes körű garanciával érheti el bármikor, azonnal.

0-24 zárszerviz szolgáltatások Szolnokon és környékén is kedvező árak mellett elérhetők. Annak érdekében, hogy gyorsan el tudjuk végezni a szükséges feladatokat, rövid kiszállási idővel dolgozunk. Akár egy órán belül a helyszínre tudunk érni, ahol nyomban nekilátunk a javításnak, cserének vagy épp ajtónyitásnak, ha netán beletört a zárba a kulcs vagy elveszítette a kulcsokat.

Zárszerviz szolgáltatásaink:

 • zárjavítás
 • zárcsere
 • autónyitás
 • zárnyitás, ajtónyitás
 • ajtó javítás és ablak javítás
 • lakatos munkák
 • zárszerelés
 • széfnyitás, trezor-, páncélszekrény nyitás.

Jász-Nagykun-Szolnok megye mellett Pest megyében, Budapesten és környékén is rendelkezésére állunk az év minden napján! Szakembereink magasan képzettek a szakmában, mindenféle zártípust ismernek, a zárszerelő minden munkát el tud végezni, ami csak zárral kapcsolatos! A garanciális zárszerviz szolgáltatások hétfőtől- vasárnapig, ünnepnapokon szintén elérhetők, hiszen sosem lehet tudni, mikor lesz szükség gyors segítségre.

Betörés áldozata lett? Betörés utáni helyreállítás kellene? A biztonság a legfontosabb , ezért mi hívását követően igyekszünk a legrövidebb idő alatt odaérni és elvégezni a zárjavítást vagy zárcserét, amit ilyenkor feltétlenül javasolni szoktunk! Sajnos egy nem megfelelően működő zárral sok gond adódhat. A lakónak bosszantó, a tolvajnak viszont örömet okoz, hiszen annál könnyebb dolga lesz vele. Ne várja meg, amíg ilyen helyzetbe kerül, segítséget nyújtunk a karbantartásban, szükség esetén javítjuk vagy cseréljük a zárakat zárszerviz szolgáltatásaink keretein belül. A zár cseréje nagyon fontos akkor, ha betörtek vagy csak kísérletet tettek erre. Hívja bizalommal budapesti vagy vidéki szakembereinket, akik magas szakmai hozzáértéssel állnak rendelkezésre!

Szeretné, ha biztonsági rácsok kerülnének fel az ajtókra vagy ablakokra? Mi ebben is segíteni tudunk, hiszen profi lakatos mestereink személyre szabottan készítik el Önnek ezeket. A zárlakatos egyúttal kerítést vagy kaput is készíthet, amennyiben arra van szükség. Szolgáltatásunkat az egész megyén keresztül magas színvonalon nyújtuk.

Mire lesz szüksége? A kulcsaira biztosan nem, ha például bejárati- vagy autó ajtónyitást szeretne kérni, ezzel szemben tulajdonosi igazolást kérni fogunk. Minden problémát megoldunk pillanatok alatt, hogy minden visszatérhessen a megszokott kerékvágásba! Gondoskodunk róla, hogy kellő biztonságban tudhassa értékeit és saját, valamint családja testi épségét. Ránk mindig számíthat, nonstop elérhetőek vagyunk!

zárszerviz Szolnok

20 éves tapasztalattal a hátunk mögött bármilyen zárszerelési munkálatot ránk bízhat, precíz, pontos munkát végzünk. Éjjel-nappal ügyelet szolgálatunk mindig elérhető ügyfeleink számára. Nagy előnyünk a gyorsaság mindemellett, ami magába foglalja az azonnali kiszállást, valamint felkészülten érkezünk a helyszínre, nálunk minden megtalálható az autóban a hevederzártól kezdve a szimpla lakatokig, így a megrendelőnek nem kell alkatrészekre várnia, egyből neki tudunk látni a szerelésnek. A zárszerviz Budapesten és itt Szolnokon zárbetétek javítása, cseréje esetében mindig elérhető, ahogy a többi más szolgáltatással kapcsolatban is.

Biztonságtechnikai tanácsadás terén egyaránt hasznos tippeket tudunk adni, továbbá megvalósítani azokat igény szerint azoknak, akik nagyobb biztonságot akarnak! A mi dolgunk, hogy megfelelő minőségű zárakkal szereljük fel otthonát, hibák nélkül, precízen. Ennek megfelelően szakembereink mindig a legjobb, ám árban Önnek leginkább megfelelő zárbetétet fogják javasolni. MABISZ minősítésű, minőségi zárakkal dolgozunk (mint pl. Mottura többek között), vagyis akkor, amikor új zárat szerelünk fel, azt hosszú távon fogja tudni gondtalanul használni. A betörés elleni védekezésnek fontos alapköve a megfelelő minőségű zár, zárak.

Hevederzár szerelés egyszárnyú és kétszárnyú ajtók esetén egyaránt megvalósítható! Vállaljuk annak beszerzését és felszerelését is, amennyiben szeretné magasabb szintű védelemmel ellátni otthonát.

Az általunk elvégzett munkákra 30 napos garanciát vállalunk!

Budapest mellett immár 19 megyében vagyunk jelen szolgáltatásainkkal és profi zárszerelő szakembereinkkel.

Elérhetőségeink:

Hívjon minket az alábbi telefonszámon: +36303813800 vagy írjon e mail üzenetet a zarbarat@zarbarat.hu címre!

Miért minket válasszon?

 • Zárszervizünk bármilyen zárszerkezet esetén el tudja végezni a különböző feladatokat, nem teszünk különbséget ügyfelek között.
 • Nincs több órás várakozási idő, helyben szervizelünk egyből, mert minden alkatrész kéznél van!
 • Nincsenek váratlan felárak, mindig előre egyeztetünk, minden esetben a helyszíni felmérés során határozzuk meg a leendő végösszeget.
 • A megrendelő dönt a beszerelni kívánt zár típusáról, amihez mi csupán javaslatot szolgáltatunk.
 • És persze nem utolsó sorban: erényünk a gyorsaság, mi tényleg azonnali kiszállással dolgozunk!

A zárszerviz Budapest területén és Szolnokon, annak egész területén rendelkezésre áll! Szolnoki zárszerviz szolgáltatásunk elérhető továbbá: Jászberény, Hatvan, Kaposvár és Pécs, Szeged és Dombóvár kapcsán. Cégünk a ZÁR-HOME KFT. vállalja minden műanyag bejárati ajtó, illetve biztonsági ajtó helyszínen történő zárjavítását, zárcseréjét úgy, ahogy a zárnyitást is!

Ha a régóta meglévő ajtózár olyan problémákkal használható, mint: nehezen zárható vagy nyitható, szorul, akadozik, úgy érdemes lenne még az előtt kicserélni, hogy megadja magát. Erre nem mindenki gondol a rohanó hétköznapokban, szimplán csak megbarátkozik a gondolattal, hogy ez ilyen. Az egyik pillanatban még jól működik, aztán elkezdi ezeket a „tüneteket” produkálni. Ez már esetleg egy előjel lehet, hogy ki kellene cserélni vagy legalább megjavítani. Ha egyébként is elavult, akkor a csere jobb választás, hiszen a mai modern zárak magas biztonságot képesek nyújtani és nem feltétlenül fog egy vagyonba kerülni. Milyen márkát válasszunk? Ebben szakembereink természetesen a segítségére lesznek, amennyiben a zárcsere Budapest vagy Szolnok területén kellene. Az összes zárral elboldogulunk, ez miatt nem kell hezitálnia! Legyen szó akár a legmodernebb zárakról, az által, hogy 20 éve dolgozunk különböző zártípusokkal, minden szóba jöhet, mi megoldjuk! Blog bejegyzéseink által hasznos tippeket fogadhat meg.

GYIK

Elektromos kapum van, zárszervizük vállalja a javítását?

Igen, minden zártípushoz értünk, beleértve az elektromos zárakat is. Nyugodtan ránk bízhatja!

Az ablak és ajtó már nem a régi otthon. A zárszervizet megbízhatom javítással is?

A zárak szervizelése mellett vállaljuk az ajtók és ablakok javítását egyaránt!

Hívás után a zárszervizes mennyi idő alatt ér ide?

Gyorsszolgálat vagyunk, forgalomhoz mérten egy órán belül a címen vagyunk.

Vállal garanciát a zárszervizük, ha később probléma akad?

Igen, 30 napos garanciát vállalunk minden általunk végzett munkára!