Zárszerelés Szolnok garanciával

Zárszerelésre lenne szüksége mielőbb? Szívesen segítünk bármilyen zárszerelésben.

A zárak életünk részei. Manapság mindent zárunk, féltjük értékeinket, otthonunkat ingatlanjainkat, mint sok-sok évvel ezelőtt. A zárakra szükség van, ez nem vitás, oka van annak, hogy így teszünk. Viszont a zár csak akkor nyújt megfelelő biztonságot, ha a megfelelő nyílászárókon a megfelelő védelemmel ellátott zárak vannak. 

Zárszerviz szolgáltatásunk keretein belül biztonságtechnikai szaktanácsadást is vállalunk. A zárszerelő szakember a munkák során az összes lehetséges megoldást elmondja, legyen szó biztonsági ajtó, műanyag bejárati ajtó vagy akár erkélyajtó zárjának szereléséről. Annak érdekében, hogy az ügyfél a különböző esetekben megfelelően tudjon dönteni, javítás vagy csere esetén a legjobb és leginkább praktikus választási lehetőségeket kínáljuk fel.

Az ingatlan ismeretében nagyon fontos a megfelelő ajtózár, az elsődleges és másodlagos védelem kialakítása, hogy biztonságba tudjuk családunkat, értékeinket. Egy épület biztonságát, a nyílászárók anyagminősége, a zárszerkezet minősége jelenti. Továbbá, a zárbetét minősége és „tudása”, azaz, milyen betörési fajták ellen védi tulajdonosát.

A zárszerelés esetében szólnunk kell az elsődleges védelem után a másodlagos védelemről, amit általában a hevederzárakban látnak ügyfeleink. Ezen túl még vannak különféle lehetőséget, amelyeket igény szerint ismertetünk a megrendelőkkel, hogy azok a számukra valóban ideális megoldásra találhassanak.

A becsapódott bejárati ajtót rongálásmentesen nyitjuk ki kulcs nélkül is! Az elromlott ajtózár miatt a zárszerelésre mielőbb sort kell keríteni, ezzel tisztában vagyunk. Ehhez mérten szolgáltatásunkat természetesen az év minden napján éjjel nappal elérheti rövid idő alatt, gyors kiszállási idő mellett! Budapest városában és Szolnokon, avagy a megye egész területén egy órán belül ki tudunk érni, a szükséges zárat megjavítani vagy kicserélni, az sem gond.

Zárszerelés olcsón, szakszerűen Szolnok városában

A Zárbarát Kft. nevét már nem csak Budapesten, és Pest megyében, hanem az ország 19 megyéjében ismerik. Több mint 20 éve számíthatnak ránk ügyfeleink, és bízhatnak bennünk, szaktudásunkban, munkánkban. Ügyeletünket is azért hoztuk létre, hogy elérhetőek legyünk ügyfeleink számára, ha bajba kerülnek. 

A zárszerelést egyfajta hivatásnak tekintjük, számunkra különösen fontos fenntartani a biztonságot. Mindig minőséget adunk, garanciával dolgozunk, gyorsan és precízen. Bármilyen zárszerelésről van szó, hívás után azonnal indulunk és megoldjuk a problémát.

Minőségi munka, amit tőlünk fog kapni, keressen minket bizalommal bármikor! Zár szerelése okán is non stop elérhetőségekkel rendelkezünk, vagyis tényleg akármikor felhívhat bennünket, hogy javítsuk meg a zárat, cseréljük ki azt, illetve oldjuk meg a többi más zárral kapcsolatos problémát.

Cégünk különösen nagy figyelmet fektet az olyan helyzetekre, mint a betörés, mert ilyenkor valószínűleg a zár már nem elég jó, nincs ami megvédje magát. Ebben az esetben sajnos teljes zárcserére lesz szükség gondolva arra, hogy esetleg újra megpróbálkoznak a behatolással.

Az is lehet, hogy még megmenthető a jelenlegi zárbetét, ami ilyenkor lehetőséget nyújt a javításra, elkerülve a cserét. Ha úgy érzi, hogy ideje lenne valamit tenni az elhasználódott zárral, akkor bízza ránk a munkát, mi minden esetben értjük a dolgunkat!

Vállaljuk a különféle nyílászárók zárszerelés munkálatait, rácsainak elkészítését, illetve bármilyen lakatos munkát, ami zárakkal és az ingatlanvédelemmel kapcsolatos. Hívjon minket bátran, ránk mindig számíthat!

A főváros esetében is jelen vannak profi szolgáltatásaink kedvező áron. (III., XIII. kerületekben egyaránt).

zárszerelés Szolnok

Szolgáltatásaink:
– Zárnyitás zárjavítás.
– Zárszerelés zárcsere.
– Hevederzár szerelés.
– Biztonsági rács felszerelése.
– Autónyitás.
Ajtónyitás.
– Lakatos munkák.
Széfnyitás.
Ajtó javítás.


Elvesztek a kulcsok, kizárta magát a lakásból?

Bár nagyon hasonlíthat a filmes jelenetekhez az alábbi jelenet, bizony gyakran hívnak minket azért, mert valamilyen okból kizárták magukat az emberek az otthonukból. Ilyenkor kétségbe vannak esve, hogy bent maradt a kulcs és nincs mit tenni. Sokszor a szomszédból telefonálnak, hogy valaki siessen a segítségükre, hiszen így megállt az élet, mivel nem tudnak bejutni úgy, hogy pótkulcsok sincsenek kéznél.

A másik ok lehet, mikor saját magunkra maradunk, ha a kulcsokat elveszítettük, netán ellopták azokat. Ezekben az esetekben SOS a helyszínre sietünk és azonnal nekiállunk a zárszerelést véghezvinni. Bármi is legyen a gond, mindig a lehető leginkább költséghatékony opciót fogjuk javasolni, kivéve hogyha nagyon elavult zárról van szó. Tény, hogy a megrendelőé az utolsó szó, azonban célunk, hogy minél nagyobb biztonságot adhassunk munkánkkal.

Elromlott a zár, beletört a kulcs? Betörés történt vagy kísérletet tettek rá?

Amikor megadja magát a zár vagy elvesznek a kulcsaink, netán betörtek hozzánk, akkor mindenképp zárszerelésre lesz szükség. Azokban az esetekben is kell a szakember, amikor másik ingatlanba költözünk, hiszen ilyenkor a zárakat ajánlott lecserélni.

A biztonság legfontosabb eleme az ajtózár, illetve a megfelelő bejárati ajtó. A minőség a kulcsszó, hiszen nem számít az, hogy fából vagy műanyagból készült, hanem sokkal inkább lényeges az, hogy milyen mértékű védelmet tud nyújtani a nyílászáró. Bizonyos esetekben plusz megoldásokkal kell számolni: hevederzár, biztonsági rács, stb. Ezek mind a védelmünket növelik, amire a mai világban szükség is van!

Tartsuk szem előtt, hogy egy régi, elavult vagy nem jól működő zár hiába volt fénykorában biztonságos, amennyiben probléma adódik vele, már kevés lesz ahhoz, hogy megvédjen minket az illetéktelen behatolóktól. Idejében cseréljük a rossz zárat, hívjunk zárszerelő szakembert, hogyha itt az ideje!

Mi partnerek vagyunk ebben, részünkről az azonnali kiszállás és a profizmus, amit biztosítani tudunk a garancia mellett!

ZÁR-HOME KFT. Minden jog fenntartva.

GYIK

Sürgős zárszerelésre lenne szükségem, nem tudom bezárni az ajtót és el kell mennem itthonról. Mennyi idő alatt érnek ki hozzám?

SOS helyzetekben is rendelkezésre állunk maximum egy órán belül, éjjel-nappal, ha zárszerelést kell végezni!

A zárszerelést postaláda vonatkozásában is elvégzik?

Bármilyen zárról legyen szó, mi megoldjuk! Postaláda zár szerelését, elektromos zárakat egyaránt javítunk, cserélünk.

Beletört a kulcsom a bejárati ajtóba. Zárszereléssel használható marad a továbbiakban a régi zár?

Zárszerelőnk kiszedi a kulcsot és a zárszerelést is elvégzi, ha kell. Gyakori probléma a beletört kulcs, de nem lehetetlen kihívás! Az zárszerkezet ismét a régi lehet!

Valami gond van az elektromos kapu zárral. Ugye zárszereléssel helyreállítható?

Cégünk elektromos zárakat is javít. A helyszínen felmérve a problémát tudunk csak pontos választd adni, de elképzelhető, hogy egy alkatrész meghibásodott, amit javítani vagy cserélni kell csupán.