Zárnyitást beletört kulcs esetén is vállalunk

Ön milyen megoldást választana inkább a zárnyitás alkalmával? Gyors és precíz, roncsolás és plusz költségek nélküli szerelést, úgy véljük!

Kellemetlen tud lenni, amikor a nagy erőlködésben, mert nem nyílik egyből a zár, beletörik a kulcs. Az igazság az, hogy nem szabad erőltetni semmit, hiszen ha nem megy zökkenőmentesen a nyitás, akkor valószínűleg gond van, amit csak tetézünk azzal, ha erőszakosan próbáljuk meg elfordítani a kulcsot.

A zárnyitást akkor is végre tudjuk hajtani, ha éppenséggel beletört a kulcsa! Ilyenkor előszöris kiszereljük a zárat, majd szétszedjük. Így tudjuk eltávolítani a kulcsdarabot, majd ha helyreállítható a zárszerkezet, akkor ugyanazt szereljük vissza kivéve, ha az ügyfél másként rendelkezik.

Nagy erősségünk, hogy valóban értünk a zárakhoz, ennek megfelelően pedig sérülés okozása nélkül tudjuk elvégezni a feladatokat. Ha szorul a zár vagy egyáltalán nem tudja kinyitni azt, tartsa szem előtt, hogy az erőteljes ráhatással sem fog kinyílni, maximum az ajtó is megsérül, ami további kiadásokat vethet fel Önnek.

És bár igaz, ajtó javítást is vállalunk, mi leginkább arra törekszünk, hogy az ügyfél számára kedvező munkadíjjal dolgozzunk és ne legyenek elkerülhető plusz kiadásai. Ha becsapódott ajtóról van szó vagy elveszett kulcsok okozzák a gondot, akkor hasonló az eljárás kivéve, hogy nem kell kulcsok kiszedésével bajlódni a zárnyitás során.

Zárnyitás Szolnokon teljes területén azonnali kiszállással

Roncsolásmentesen nyitunk ki minden zárat, bármilyen típusról is legyen szó! Szolgáltatásunk lényege, hogy minél gyorsabban és lehetőleg plusz kiadások nélkül oldjuk meg a megrendelő problémáját. Ennek alapja, hogy úgy nyitjuk ki a zárat kulcs nélkül is, hogy az ajtó maga, valamint az ajtózár se sérüljön. Ezzel elkerülhető a további károkozás, vagyis az ajtó is ép marad, ha nem lett feszegetve és nem sérült meg előzőleg, illetve a régi zár is használható marad ugyanazokkal a kulcsokkal a továbbiakban.

Amennyiben mégis valamilyen okból, például betörés utáni helyreállítás céljával szeretne zárcserét kérni, azt is egyből a helyszínen elvégezzük. Való igaz, egy betörési kísérlet miatt is lehetnek fennakadások a zárral, amit mielőbb cserélni kell. Ehhez kizárólag MABISZ minősítésű zárakat használunk, egyúttal Önnek nem kell beszereznie semmit, mi gondoskodunk az ellátásról, a zárcsere minden részletéről. A szükséges alkatrészek, zárbetétek mind az autónkban kézre állnak, ott a helyszínen.

A rongálás nélküli zárnyitás nagy gyakorlatot igényel a szakembertől, de ebben mi profik vagyunk! Immáron 20 éve dolgozunk különböző zárakkal, különféle helyzetekben és azt mondhatjuk, hogy számunkra nincs lehetetlen!  A különböző zárakat eltérő zárnyitási módszerekkel lehet kinyitni.

Ezért amennyiben gyorsan kell a segítség, a Zárbarát zárszerviz rendelkezik minden szükséges eszközzel és hozzáértéssel, hogy elvégezze a zárnyitás feladatot. Hívjon minket bizalommal, non stop elérhetőek vagyunk, teljes körű garanciával dolgozunk! Hívását követően egy órán belül a helyszínre érkezünk.
A zárnyitás Budapesten és Szolnokon is éjjel-nappal elérhető!

Zárnyitás biztonsági ajtó esetén is

Sokszor találkozunk olyan esettel, amikor egy masszív, biztonsági ajtó kapcsán nem nyílik a zár és ilyenkor lévén, hogy speciális ajtóról van szó, az ügyfél tehetetlennek érzi magát.

Ez még a jobbik eset, ugyanis amint elkezdi az ember ereje teljével nyitásra bírni az ajtókat, azokban biztosan valamilyen kár keletkezik. Tekintve, hogy a biztonsági ajtók árai az egekben is lehetnek, célszerű ráhagyni a zárnyitás feladatát egy szakemberre.

A zárszerelő pontosan tudja, hogy miként nyithatja ki még a legbonyolultabb zárakat is, ezért ezzel együtt a nyílászáróban sem fog kárt okozni az általa végzett zárnyitás. A roncsolásmentes zárnyitás során, mely esetében még a biztonsági zárak sem okoznak problémát.

Pest megye, avagy zárnyitás Budapest teljes területén, minden kerület kapcsán jelen vagyunk. De Jász-Nagykun-Szolnok megyében egyaránt igénybe veheti szolgálatainkat. Kedvező árakkal dolgozunk, ezért kímélje inkább meg magát a további problémáktól és hívjon minket! Az SOS zárjavítás szintén szakterületünk, ezért ha a zárbetét kapcsán felmerül valami rendellenesség, abban is segíteni tudunk Önnek.

A lehető legrövidebb idő alatt ékezünk ki, azonnali kiszállás mellett dolgozunk. A zárnyitás szakembert igényel, az biztos, azonban mi minden esetben az ügyfél igényei szerint járunk el.

Gyors kiszállási idővel dolgozunk, több munkát is el tudunk végezni egy alkalommal, hiszen mint kiváló zárszerelők, jól értünk mindenhez, ami csak zárakkal összefügg!

zárnyitás Szolnok

Kereshet minket lakatos munkák elvégzésével kapcsolatban, bármi ami zár és elromlott, abban mi segíteni tudunk! Keressen minket az év bármelyik napján, mindig elérhetőek vagyunk. Nagyon fontos, hogy hívása után azonnal a helyszínre sietünk, akár ajtót kell nyitni, akár más jellegű munkáról legyen szó, a legjobb megoldás, ha a probléma észlelésének napján már felkeres bennünket! A ZÁR-HOME KFT. non-stop elérhetőséget biztosít ügyfelei számára, ünnepnapokon is számíthat ránk!

Nem nyílik a bejárati ajtó vagy az autó? Kizárta magát? Zárnyitás ajtónyitás szolgáltatásaink az év minden napján elérhetőek, zárnyitó profi szakembereink jelentős tapasztalattal végzik a munkájukat. A javítás, szerelés során minden eszközt és megfelelő technikát bevetünk azért, hogy rongálás nélkül vigyük véghez a feladatot. Garanciát vállalunk hevederzár felszerelése és autónyitás kapcsán egyaránt!

Saját blog bejegyzéseinket szintén megtalálja itt: Zarbarat.hu és Zarbarat.com weboldalakon, ha szeretné elkerülni a problémákat vagy tanács, tipp kell a témában.

Minden jog fenntartva.

GYIK

Zárnyitásnál ugye nem esik baja az ajtómnak?

Az ajtóban nem esik kár, ígérjük. Profik vagyunk, kiváló eszközökkel és szakmailag felkészült zárszerelőkkel dolgozunk.

Biztonsági ajtónál is végeznek zárnyitást?

Minden ajtóhoz és zárhoz értünk, ezért igen, a biztonsági ajtót is ki tudjuk nyitni roncsolásmentesen!

Zárnyitást az autómhoz is kérhetek Önöktől?

Igen, szolgáltatásaink között szerepel az autó ajtónyitás is. Sérülésmentesen nyitjuk autója zárját.

SOS helyzetben a zárnyitáshoz milyen hamar érnek ki?

Mindig van zárszerelőnk, aki ki tud menni, kb. fél óra alatt helyszínen vagyunk, ha nincs akadály!