Zárnyitás rongálás nélkül

Zárnyitás Szolnokon (ajtónyitás – autónál is) roncsolásmentesen! Szolgáltatásunk egyik kiemelkedő eleme a zárnyitás rongálás nélkül. Ennek lényege, hogy a zárat úgy nyitjuk ki kulcs nélkül, hogy az ajtó és az ajtózár sem sérül meg. Ebben az esetben még a zárcsere sem szükséges a zárnyitás után. Ez a fajta zárnyitás módszer nagy gyakorlatot igényel a szakembertől. A különböző zárakat csak különböző zárnyitási módszerrel lehet kinyitni; ha gyorsan kell a segítség, a Zárbarát zárszervíz rendelkezik a szükséges technikával. Hívjon minket bizalommal, hiszen nálunk a zárnyitás non stop elérhető, s mi teljes körű garanciát vállalunk az általunk elvégzett lakatos munkák kapcsán!

Zárnyitás beletört kulcs esetén

Zárnyitás szakszerű megoldását betört kulcs esetén is vállaljuk, kedvező árak mellett! Ilyenkor is törekszünk a lehető legkisebb kárt tenni az ajtózárban. Szakembereink a zár feltörése után, ha beletört kulcsról van szó, eltávolítják a beletört kulcsot a zárból, és kinyitják a zárat. Amennyiben az ajtó nem nyílik (mert becsapódott az ajtó, és kizárta magát, vagy ellopták a kulcsát, azért nem nyílik a zár stb.), akkor a Zárbarát egy órán belül segíteni tud! Ne feledje: ajtó nyitás során csak akkor nem sérül biztosan a szerkezet, ha profik dolgoznak rajta! A Zárbarát Szolnokon és környékén is szolgáltat!

Zárnyitás kulcs nélkül

A zárnyitás kulcs nélkül speciális eszközök nélkül ma már szinte lehetetlen. A roncsolásmentes zárnyitás speciális szerszámokat és eszközöket igényel, melyeknek használatához gyakran nagy gyakorlat és szakértelem szükségeltetik. Zárszerelő lakatos szakembereink a legmodernebb eszközöket és szerszámokat használják, hogy a zárnyitást akár roncsolásmentesen is el tudják végezni. Fontos hogy az ajtónyitás azonnal rátermett szakemberekkel vegye kezdetét, mert máskülönben még a biztonsági zárak sem jelentenek teljes védettséget. Szolgáltatásink Szolnok mellett több nagyvárosban is elérhető.