Zárcsere Szolnok városában is 0-24

Betörés áldozata lett? Szüksége volna betörés utáni helyreállításra? Akkor mi vagyunk az Ön emberei! Zárszerelő szakembereink a nap 24 órájában elérhetőek, ezért ha éjszaka hazaérve veszi észre, hogy időközben betörtek önhöz, akkor hívjon minket bizalommal, mi azonnali indulással végezzük el a zárcserét.

Az ilyen helyzetekben egy perccel sem várhat tovább a zárcsere, mint amennyit feltétlenül muszáj. Gondoskodunk róla, hogy a zár helyre legyen állítva, ha az nem működik megfelelően. Ilyenkor a szakszerű javítás is elegendő lehet, de egy megrongálódott zárszerkezet esetében a zárcserét természetesen mindenképp javasolni fogjuk!

A zár megkopik idővel a rendszeres használat miatt. A karbantartás meghosszabbítja élettartamát, azonban bizonyos helyzetekben még az sem tud segíteni. A legjobb, ha kicseréljük azt, hiszen a biztonság nagyon fontos, nem csak értékeink miatt, hanem testi épségünk érdekében is. Nem tudja kivitelezni a zárcserét házilag, mégis aggódik az ár miatt? Mi szinte baráti áron dolgozunk, a zárcsere olcsó is lehet!

Sajnos sok a betörési kísérlet, amit furfangosan hajtanak végre. Kifigyelik, hogy mikor tiszta a terep és mikor nem figyelünk, pillanatok alatt bejutnak a lakásba.

A biztonsági ajtó, avagy vele együtt a biztonsági zárbetét és a hevederzár is növeli a védelmi szintet. Biztonságtechnikai tanácsadást is nyújtunk, amennyiben igényt tart rá.

Zárcsere költözés után

Amikor az ember boldogan veszi át az új bérelt vagy megvásárolt ingatlan kulcsait, hirtelen bele sem gondol abba, hogy ezzel együtt újabb nagy feladatot vesz a nyakába. A zárcsere ugyanis ezekben a helyzetekben elengedhetetlen!

Az előző lakó (még ha jó szándékkal is) lehet, hogy másoknak is adott másolt kulcsot a sajátjaiból. Ezzel együtt jár az is, hogy ezek az illetők szabad bejárást kapnak az immáron mi birtokunkban lévő ingatlanba. Cseréltesse le a zárat velünk gyorsan, mi hívását követően azonnal indulunk a helyszínre és visszük magunkkal a szükséges felszerelést hozzá, a zárcsere pillanatok alatt el lesz végezve.

MABISZ minősítésű termékekkel dolgozunk (Cisa, Mul T Lock, Mottura típusú zárak vannak nálunk), ezért a zárcsere után már egy garantáltan jól működő, biztonságos ajtó mögött lehet otthon.

Önnek nem kell várakoznia vagy bajlódnia a különböző alkatrészekkel és zárcsere szerelési munkálatokkal, hiszen mi értjük a dolgunkat és minden kellék azonnal rendelkezésre áll az autónkban. Részünkről fontos, hogy az ügyfél elégedett legyen, ennek megfelelően gyorsan, mégis precízen dolgozunk. 0-24 elérhetőek vagyunk még ünnepnapokon is zárcsere kapcsán!

Éjjel nappal állunk rendelkezésére egész évben zárcsere okán egyaránt, gyors kiszállással (lehetőség szerint egy órán belül történő kiszállással), alapos helyszíni felméréssel dolgozunk, a munkánkra minden esetben garanciát vállalunk.

Az általunk elvégzett zárcsere Budapest esetében és minden vidéki városban garanciális.

zárcsere Szolnok

Szolgáltatásaink:

– zárbetét csere
– zárszerviz zárcsere
– hevederzár szerelés
– ajtózár csere
zárszerelés
– ajtónyitás, zárnyitás
– autónyitás
– biztonsági rács készítése
– ajtó javítás
– széfnyitás
illetve, több egyéb szolgáltatást biztosítunk Budapesten és Szolnokon is többek között.

Akik ajtóra felszerelt biztonsági rácsot, hevederzárat szeretnének, annak is elérhető szolgáltatásunk, az ő igényeikhez mérten ezt is teljesíteni tudjuk. A régi zárakkal sok gond adódhat, legyen szó egy akkor még biztonságos, megbízható zárról. Idővel ezeket is cserélni vagy legalábbis javítani kell majd, mert már nem tudnak kellőképp eleget tenni megfelelő szinten a feladataiknak.

Mindegy, hogy műanyag vagy fa ajtók esetében merüljön fel ez a probléma, a zárszerviz Budapest zárcsere minden kerületében (III, VII, XIII, XIV, XIX, XXI, XXII –ben is) jelen van, illetve minden szolgáltatás rendelkezésére áll Pest megye teljes területére vonatkozóan egyaránt! Budapesti ügyfeleink között sokan lepődnek meg, hogy még a fővárosban is valóban gyorsan kiérkezünk, ne habozzon, hívjon amennyiben baj van!

A szolgáltatások a hívása napján már elérhetőek!

Szakemberként azt vallom, hogy mindig érdemes szakemberrel elvégeztetni a zárcserét. Miért?  Mert mi látjuk, hogy milyen állapotban van az ajtó, milyen a biztonságossága, van e másodlagos védelem például egy  bejárati ajtó esetében… Tehát, mi szakmai szemmel állunk a zárcsere folyamatához.

Manapság nem két fillér még egy sima zárbetét sem, amivel még nem is kapja meg otthonunk, a maximális védelmet a hívatlan látogatókkal szemben. Úgyhogy zárcsere esetén mindig azt javasoljuk ügyfeleink számára, hogy ha úgyis szükséges a zárcsere, akkor miért nem olyan zárbetétet, zárat választ, ami minden betörési formának, technikának ellenáll.  Általában az információ, a tájékoztatás mindig jól jön ügyfeleink számára, a zárbetét választásához. Mikor lehet szükség zárcsere munkákra?

Mindenképpen, amikor új ingatlant vásárolunk, új házba költözünk, vagy béreljük azt. Soha nem tudhatjuk, hogy előző tulajdonosnak hány barátja volt, hányan öntözték a virágjait, vagy adtak enni a kutyájának, és azt sem, hogy hány albérlő lakhatott ott előttünk, akiknek mind kulcsa volt a házhoz. Szóval mivel semmit nem tudunk és nem is akarunk tudni az ingatlan előttünk lévő tulajdonosairól, a legegyszerűbb, a zárcsere. Megoldottunk ezzel x db. kellemetlenséget, és mellette biztonságban is tudhatjuk értékeinket, családunkat.

Mikor elengedhetetlen még a zárcsere?
Ha azt vesszük észre, hogy valaki megpiszkálta, ragasztót nyomott bele, vagy éppen elveszítettük a kulcsainkat. De akkor is, ha biztos, hogy ellopták a kulcsainkat. Ilyen esetekben kizárólag az lesz a megoldás, hogyha a zárbetétek cseréje megtörténik. Ezt a témát blog bejegyzéseinkben részletesen taglaljuk, ezért ha biztosra szeretne menni, itt megtalálja a szükséges információkat, teendőket.

Nehézkes a nyitás a megfelelő kulcs ellenére is? Esetleg a kilincs nem működik megfelelően?
Az olcsó zárak rövid élettartammal bírnak, akár idő előtt is meghibásodhatnak, pedig nem mind olcsó termék. Nincs arra garancia, hogy egy kínai ajtózár rövid időn belül ne menjen tönkre. Előre senki sem tudja megjósolni, hogy meddig bírják. De ha baj van, ezt orvosolni kell, méghozzá egy magas minőségű zárbetéttel. Jó pár éve vagyunk jelen a szakmában, így ezen keresztül, megszerzett tudásunk által akár rövid idő alatt, várakozás nélkül meg tudjuk oldani a bonyolultabb feladatokat is.

Zárcserére van szükség e mellett akkor is, ha annyira meghibásodott a zár, hogy a zárjavítás szóba sem jöhet. Zárcsere a Zárbarát szakembereivel non-stop, hétvégén is a nap 24 órájában. Ünnepnapokon éjjel és vasárnap is. Minőségi munkát nyújtunk, garanciával. Hívjon minket bizalommal, azonnal indulunk! Ránk mindig számíthat!

Ne stresszelje magát, mi levesszük a terhet a válláról! Vegye igénybe zárcsere szolgáltatásunkat! Elérhető áron, pontos és profi zárcsere munkát végzünk a helyszínen, rövid kiszállási idő mellett. Biztos lehet benne, ha most telefonál, úgy ezáltal a mai nappal el lesz végezve a zárcsere! Teljes mértékben felkészülve érkezünk ki, saját szerszámokkal és alkatrészekkel dolgozunk, tehát Önnek semmi más dolga nincs innentől kezdve.

ZÁR-HOME KFT. Minden jog fenntartva.

GYIK

A zárcseréhez nekem kell új zárat vennem?

Zárcserénél mindent biztosítunk, beleértve a MABISZ minősítésű új zárat. Kínálatunkból választhat, de ha mégis Ön szeretné megvásárolni, abban is partnerek vagyunk!

Újépítésű lakást vásároltunk. A zárakat cseréljük le így is?

A biztonság érdekében azt tanácsoljuk, hogy válassza a zárcserét, ami garancia arra, hogy senki nem férhet az Ön értékeihez odabent! Ha segítség kell, minket bármikor elér!

Szerintem megpróbáltak betörni hozzánk. Nemrég végeztek zárcserét, most mit tegyek?

Akárhogy is, érdemes a zárcserét megismételni, ha biztos jelei vannak a betörési kísérletnek. Hevederzárak felszerelését is vállaljuk, de más módon is növelheti ingatlana védelmét!

Biztonsági zárat szeretnék a zárcseréhez, illetve pár hatásos ötletet a nagyobb védelemhez, megoldható?

Mindenféle zár van nálunk munka közben, amelyek egyből elérhetőek, biztonsági zárral is szolgálhatunk. Egyúttal biztonságtechnikai tanácsadást biztosítunk, továbbá az elképzelések megvalósításában is segítünk!