Lakatos Szolnok és környékén

Lakatost keres Szolnokon, vagy annak közelében? A legjobb helyen jár! A Zárbarát már 19 megyében kínálja szolgáltatásait: kulcsok, zárak, lakatok, nyílászárókra rácsok-, biztonsági rácsok, egyéb készítése. Vállaljuk továbbá kapuk készítését, átalakítását biztonsági zárakkal, elektromos zárakkal való felszerelését, illetve hevederzárak telepítését egyszárnyú, és többszárnyú ajtókra is.

Ha az ingatlan teljes területét szeretné biztonságossá tenni, zárszerviz szolgáltatásunk keretében erre is van lehetőség. Biztonságtechnikai szaktanácsadásunk során otthona teljes körű védelmére készítünk elemzést, az optimális megoldásokkal, beltéren és kültéren egyaránt.

A ZÁR-HOME Kft., több mint 20 éves szakmai múltja és a szakma szeretete tette lehetővé, hogy szinte az egész országban jelen lehessen. Lakatos non-stop ügyeletünknek köszönhetően, munkatársunk egy órán belül a helyszínre érkezik, és a megbízástól függően végzi el bármilyen zárral kapcsolatos kialakult problémát Szolnok, és környékén. Nagyobb munka esetén felmérjük a helyszínt és a megbeszélt időpontban végezzük el a munkákat. Gyorsan dolgozunk, minőséget kínálunk, kedvező árakon, a nap 24 órájában. Hívjon minket bizalommal!

Ablakrács készítés

Amennyiben ablakrács készítését tervezi, szívesen segítünk Önnek lakatos mestereink szakértelmével.

Nemcsak a kivitelezést végezzük el, de segítünk abban is, hogy az adott nyílászáróra, ablakra, ajtóra milyen típusú ablakrácsot érdemes feltenni.

A MABISZ több kategóriába sorolja a biztonsági rácsokat, aszerint, hogy mennyire áll ellen a behatolás különböző formáinak. Amennyiben rendelkezik lakásbiztosítással, érdemes ezt a kitételt is alaposan elolvasni, egy esetleges későbbi félreértés elkerülése érdekében.

Az ablakrács minden olyan helyen biztonságot jelent, amely könnyű behatolást ígér az betolakodónak. De nemcsak otthonunk biztonságára érdemes gondolni ilyenkor, hanem bármelyik ingatlanunk védelmére.

Nyaralók, amelyeket a téliesítést követően már nem látogatunk. Ablakrácsok nélkül védtelenül hívogatják az idegeneket a nyílászárók. Ritkán látogatott ingatlanjaink esetében, nemcsak, hogy az összes ablakra érdemes ablakrácsot tetetni, hanem ajtókra, bukó ablakokra is.

Hosszú évtizedes tapasztalataink alapján azt mondhatjuk, hogy ilyen esetben, minden nyílászárót védjük biztonsági rácsokkal, de további védelem is elkelhet. Cégünk, a Zárbarát a nap 24 órájában elérhető. Hívás után azonnal indulunk.

Lakatos munkák kapcsán számíthat ránk non-stop, ünnepnapokon, éjjel-nappal Szolnok és környékén.

Biztonsági rácsok készítése

Biztonsági rács, vagy nem biztonsági rács? Mi a különbség? Honnan tudom meg, milyen rács van az ablakomon?  Mikor van szükség biztonsági rácsra és mikor elég egy „sima” rács?

Itt vannak a válaszok: A biztonsági rácsok, megfelelnek a MABISZ által felállított követelményrendszernek. Ez a rendszer, több kategóriába sorolja a biztonsági rácsokat annak alapján, hogy mennyi idő alatt lehet behatolni rajtuk.

Az első kategória, azt jelenti, hogy egy csavarhúzó elég a behatoláshoz, és 3 perc időtartam.

A legmagasabb kategóriába pedig azok a biztonsági rácsok tartoznak, amelyek szerkezete köracél vasszerkezet, és minimum 50 cm-ként falba rögzített 120mm mély dübellel van ellátva.

A rácsok, acélrudakkal, rögzülnek a falba, és több ponton záródó zárral működtethető. Mintázata, is előírás szerinti. Ezt a biztonsági rácsot, csak 20 perces hangos fúrással, fém csiszolásával hatolható át. A zárbetét pedig betörésvédelemmel ellátott zárbetét.

A két szélső kategória között, még 4 kategória található. A legmagasabb kategóriájú biztonsági rácsokat üveges bejárati ajtók elé, üvegajtókra, kirakatokra, nyaralókra, irodák bejárata elé szokták feltelepíteni. Illetve minden olyan ingatlanra, ahol a biztosító által leírt feltételnek, e szerint kell megfelelni.

Kapukészítés és kapuátalakítás

Szeretne egy elektromos fémkaput? Vagy fémkerítésre vágyik? Szeretne a fémkerítéshez fabetéteket is?  Bármit szeretne, mi megvalósítjuk!

Elektromos biztonsági fémkapuk készítését, átalakítását, javítását és karbantartását is vállaljuk. Szerkezetlakatos szakembereink, a nap 24 órájában, non-stop elérhetőek, ünnepnapokon és vasárnap is. Hívjon minket bizalommal! Ön elmondja, hogy mit álmodott meg, mi pedig megvalósítjuk „álmait”.

Elektromos fémkapuk készítését nemcsak családi házak esetében vállaljuk, hanem panelházak, emeletes házak, többlakásos otthonok esetében is bárhol, ahol hegesztő munkálatokra van szükség.

Zárszerviz szolgáltatásunk keretein belül, biztonságtechnikai tanácsadást is vállalunk, amelyben nemcsak egy adott nyílászáró optimális védelmére adunk javaslatokat, hanem igény esetén, akár az egész otthona teljes körű vizsgálatát is elvégezzük. A vizsgálat eredménye után lehetőség van az ingatlan külső és belső védelmének a megvalósítására is, amennyiben a megrendelő igényli azt.

További szolgáltatásaink: zárszerelés, zárjavítás, széfnyitás, autónyitás, zárnyitás, hevederzár szerelés stb.

Minőségi munkát kínálunk, gyorsan, és precízen dolgozunk, kedvező árakkal. Lakatos munkatársaink hívás után azonnal indulnak! Hívjon minket bizalommal!

A mi referenciánk, a több mint 10 000 elégedett ügyfelünk! Várjuk az Ön hívását is: +36303813800

lakatos Szolnok

Lakatos Szolnok

Mi megadunk minden információt, amelyet megtanultunk és a több mint 20 éves szakmai tapasztalatunk alatt megszereztünk, és gyakorlatban láttunk. Az Ön döntése alapján készítjük el a választott biztonsági rácsot, az Ön által választott biztonsági zárbetéttel.

Lakatos szakembereink a nap 24 órájában elérhetőek, ezt fontos tudni rólunk. Hívás után azonnal indulnak és felmérik a helyszínt. Akár Szolnokon él, akár a környékén, 30 perc és egy órán belül a helyszínre érkezünk. Távolságtól, forgalomtól függ az érkezésünk pontos ideje. 

Ügyeletünknek köszönhetően, ünnepnapokon és vasárnap is számíthat ránk. Hívjon minket bizalommal. Szolnok lakatos szakembereink minőségi munkát nyújtanak, gyorsan dolgoznak. Minden munkára garanciát vállalunk.

GYIK

Biztonsági rácsokat szeretnék a hétvégi házamra, de nem Szolnokon van. Lakatosmunkát így is vállalnak?

Cégünk 19 városban van jelen, valamint a fővárosban. Ha lakatost szeretne hívni, ránk számíthat!

Új kerítést csináltatnék a régi helyett. Lakatosként mit javasol, mik a lehetőségeim?

Lakatosunk bármely ilyen jellegű munkát profin kivitelez! Az elavult kerítések és kapuk olykor felújítás után is rendben vannak, de ha újat szeretne, mi abban is segítünk!

Már megvan az új kapuk terve, anyagom is van, de a kivitelezéshez lakatosra van szükségem. Mennyi idő alatt végzik el a munkát?

Szuper, Ön egy lépéssel előrébb van! Helyszíni felmérésre szüksége lesz lakatosunknak, hiszen minden megrendelés más, a kivitelezés ideje változó, de ígérjük gyorsak leszünk!

Milyen biztonsági rácsot javasol lakatosuk az ablakokra?

Több kategóriából lehet választani, ezek az áttörés ideje szerint vannak besorolva. Mi a legerősebbet javasoljuk nyilván, azonban az ügyfél dönt és mi ehhez biztonságtechnikai felvilágosítást adunk a megrendeléssel együtt!