Ajtó javítás Szolnok SOS az olcsóbb megoldás

Amikor hidegre fordul az idő, egyből szembetűnik, hogy valami nem a régi a nyílászárókkal kapcsolatban, nem szigetelnek már megfelelően. Ezt egyébként is érdemes időnként ellenőrizni. Amennyiben ez a helyzet áll fenn, érdemes először a javítás lehetőségét felvetni, hiszen nem feltétlenül szükséges a csere, ha egyszer némi segítséggel kellő hatékonysággal tudnak helyt állni az ajtók, ablakok.

A megvetemedett nyílászáróval is könnyedén elbánik egy jó szakember, amivel mi rendelkezünk is! Kiváló mestereink vannak, akik nem csak a zárakhoz értenek, hanem az ablak ajtó javításban egyaránt segítséget tudnak nyújtani!

Ha jelenleg nincs keret lecserélni az ablakokat, akkor itt jön képbe a felújítás, velünk. Gondoskodunk róla, hogy az elavult ablakot és ajtót kipofozzuk, hogy újra életet töltsünk beléjük, ezzel elérve, hogy ismét bent tartsák a meleget és ne engedjék be a hideget!

Ha megvan a megfelelő szakmai háttér: a hozzáértés és persze a megfelelő eszközök, akkor nem kell extra kiadásokba vernie magát, választhatja az általunk kínált ajtó javítást, na meg persze az ablakokét – ablak javítás profin!

Szolgáltatásaink között szerepel továbbá: lakatos munkák, széfnyitás, zárnyitás, zárjavítás, zárszerelés, ajtónyitás, zárcsere.

Mivel megfelelő anyagi háttér nélkül az ajtók cseréje igencsak költséges lenne, érdemes elgondolkodni a javításon. A szolgáltatás során több dolog is górcső alá kerül, például az esztétikai és mechanikai sérülések helyrehozása, ami minden típusú műanyag és fa ajtó esetében remélhetőleg lehetséges.

Csere helyett műanyagajtó javítás

Mindegy milyen típusú ajtóról van szó, bármilyen gyártó termékével elboldogul a Zárbarát zárszerviz csapata! Amennyiben műanyag ajtó javítására lenne szüksége, mi kimegyünk a helyszínre, ott megtekintjük az állapotokat és egyben felmérjük a lehetőségeket, majd közösen egyeztetve az ügyféllel megbeszéljük a lehetséges javítási tervet.

Ne aggódjon, nem fog a számla az egekbe szökni, hiszen mi szinte baráti áron, mégis profin végezzük a munkánkat!

Olykor nem elég egy szigetelőcsík felragasztása, az elvetemedett ajtót bizony korrigálni kell. Abban az esetben, ha ilyen probléma áll fenn, mi a szakembereink hozzáértése által helyrehozzuk a hibákat! Kijavítjuk, amit csak lehet annak érdekében, hogy újra kellő hőszigetelést tudjon nyújtani az ajtó és ne süvítsen be rajta a szél, valamint hogy ne kelljen ablakcsere vagy ajtócsere miatt hirtelen nagy összeget kifizetnie!

Amikor indokolatlanul huzatot érzékelünk a lakásban vagy megugrik a fűtésszámla, első közben mindig az energiahatékonyságért felelős gyenge pontokat kell megvizsgálni. Két olyan fő szempont van, amit érdemes figyelni, ez pedig az állapot (nincs e törés vagy vetemedés), illetve a megfelelő szigetelés.

Természetesen az ideiglenes megoldások is valameddig működhetnek, így azonban egy a huzat ellen szolgáló plüss, úgynevezett huzatfogó sem fog igazán jó megoldást nyújtani mindaddig, amíg a problémát ki nem küszöböljük.

Faajtó-javítás Szolnok teljes területén

Hogyan úszhatja meg, hogy a megöregedett fából készült ajtóit ne kelljen cseréltetni?

A fa ajtó ablak javítását is ránk bízhatja, hiszen teljesen mindegy, hogy milyen anyagból készül a nyílászáró, mi hozzá tudunk járulni, hogy azt ne kelljen a közeljövőben horror összegekért kicseréltetni egy újra!

Segítünk abban, hogy a fa ajtó javítása által újra jól működhessen a nyílászáró. Profi szakembereink azon dolgoznak az ország számtalan pontján, hogy a megrendelők számára a lehető legjobb, mégis pénztárcabarát megoldásokat tegyék elérhetővé az ablak és ajtó javítással!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha azt tapasztalja, hogy a régi fából készült nyílászáró már nem is a régi, hiszen ilyenkor megoldást jelenthet a felújítás, avagy a helyreállítás!

Azért is az egyik legjobb választás a fát előnyben részesíteni, mert azt megfelelő karbantartással, szükség esetén javítással újra élettel tudjuk megtölteni.

ajtó javítás Szolnok

Mindegy, hogy Budapest, Debrecen, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Pécs, Sopron, Székesfehérvár vagy Veszprém, a nyílászárók megfelelő állapota befolyással bír az ingatlan energetikai besorolására, ezen túl nem utolsó szempont, hogy a biztonságra is! Ezek miatt fontos az ablakjavítás és az ajtó felújítása szükség esetén, akár bejárati, akár beltéri legyen.


Cégünk garancia mellett végzi el a minőségi munkát! Hívjon minket bizalommal, ha nem működik a zár és szerelés kell vagy fel kell újítani a mechanikailag, illetve esztétikailag hibás ajtókat, ablakokat. A javítás után úgy tudja majd használni régi megjavított ajtóját, mintha semmi gond nem lett volna vele előtte!

ZÁR-HOME Kft.

GYIK

Betörés miatt elég rossz állapotban van a bejárati ajtónk, nagy része sérült. Az ajtó javítást ilyenkor is érdemes megpróbálni?

Pontos választ a helyszínt felmérve vagy telefonos beszélgetést követően tudunk adni. Az ajtó javítást sokszor ránézésre menthetetlen esetekben is meg tudjuk oldani, de ehhez előbb látnunk kell a nyílászárót. Hívhat minket a nap folyamán bármikor!

Az erkélyajtónk elég szellős az utóbbi időben. Próbálkoztam szigetelő csíkokkal, de nem az igazi, ajtó javítást ilyen nyílászárón is végeznek?

Igen, erkélyajtó, biztonsági ajtó, műanyag ajtó és faajtó kapcsán egyaránt vállaljuk a javítást! Bízza ránk, hatékonyan állítjuk helyre ajtaját!

Az ajtó javítással együtt garanciát is vállalnak?

Minden munkánkra biztosítunk garanciát, így az ajtó javításra is!

Péntek van, betörtek hozzánk és napokig kellene várnunk a szerelőre. A Zárbarát tényleg még ma bevállalja az ajtó javítását?

Természetesen! Tudjuk, hogy ez olyan dolog, ami nem várhat. Mindig azonnali kiszállással dolgozunk, már egy órán belül ott lehetünk önnél. Hívjon minket és tesztelje le!